Лична Молба към вас, Пробудените Българи (от мен, Ясен Николов)

Здравейте, приятели в добрите намерения и дела!
Много Ви моля да ми помогнете в една моя лична борба. Това е борбата ми за смисъл и полезност. От години се боря да докажа, че Е възможно да имаме ЕДИННА БЪЛГАРИЯ и ЕДИННИ БЪЛГАРИ. С доста променлив успех. Обикновено за кратко. Не искам да се оставям на усещането за провал или съмнителен успех. Организирах фестивали, алианси, семинари (с някои от вас като партньори), конференции, пътувах по страната, работех и сам, и с екипи, с международни организации, администрация, духовни центрове, водачи, с хиляди … Само с Една Цел. И тя е – да докажем, че можем да се съюзим помежду си, да си помогнем да живеем по-добре, по-щастливо. От човек на човек, от група на група, от организация на организация.

За мен свобода означава – Аз Съм Свободен – по свой избор. Не еднократно, а постоянно. Не в един уийкенд, на нечий семинар, а всеки ден, без пропуск. Единението не е принуда. Единението е свобода. Изборът да помогнеш на другите да бъдат свободни е визия и мисия само на свободните. Не бих искал да ме освобождават нито американци, нито индийци, нито руснаци, нито тибетци, нито дори българи. Ако няма да се освобождавам сам. Искам да мога да се освобождавам сам. И за вас искам същото като за себе си. Вярвам, че и вие искате да сте господари на съдбата си. Е, днес ви моля отново ЗАЕДНО да създадем Свободата си. Да създадем Свободна България.
От Сърцето си. Там, казват, е умът, нали?

Моля ви, свободни българи, нека създадем в ума и сърцето си намерението за Свободна България. България в Дух. Това ще бъде изпълнената ни мисия.
17 минути синхронизация помежду ни днес – всеки в неговия стил, дух, вибрации, енергии, вярвания, думи и убеждения. Просто да се настроим заедно и излъчим мисълта за най-доброто, което искаме и най-доброто, на което сме способни. От личното си свободно светло пространство после да излъчим Единна вълна към целия добър свят.

Когато чуете записа и ви хареса, моля, препоръчайте го на стената си, може и с текста на това писмо към вас, в мейлове, скайп, на живо и където и както пожелаете – адресът му е http://bit.ly/meditirai !

Благодаря ви много. Лично. С Вас Успявам.
Ваш в Силата на Свободата, Ясен Николов

 

 

Comments

comments